Det gick snabbt, så här beskrev vi detta igår:

”Att USA och Kina samt därmed Ryssland nu enas allt mer öppet ifråga om den faktor, som i alla fall tidigare verkade som skapande av ett utrikespolitiskt momentum å Anglozionisternas vägnar, ger olika möjliga slutspel varav alltså storkrig inte är ett.

Den mest teatraliska modellen – men som knappast är särskilt opinionsbildningsmässigt gångbart – är givetvis att Ryssland på något slags Hollywoodmanér bekämpar en Nordkoreansk långdistansmissil mot USA å Kinas vägnar, så att den amerikanska befolkningen blir glad, men detta som exempel faller alltså inte minst på att Nordkorea de facto saknar erforderlig bärarkapacitet av sådan långdistanskaraktär.

Mer sannolikt är det därför fortfarande att Xi via diplomatiskt säkra kanaler säkerställer Pyongyangs anpassning över tid till den verkliga och tillräckligt djupa bekämpningen av den Anglozionistiska Djupa Staten och den tillräckliga amerikanska hemmaopinion som krävs för att kunna genomföra tillräckliga förändringar utan att landet destabiliseras i en alltför stor utsträckning.”

Kort snabbspolning fram till nu –

Samtidigt, som Rex Tillerson nu vill ha oberoende forensiska belägg för händelseförloppet bakom ”gasattacken” så anser Theodore Postol vid Massachusetts Institute of Technology att Washington baserat sin inställning till ”attacken” mot regimen på alltför lös grund genom att använda sig av videomaterial. – som inte behöver vara vad som förespeglas.

– Det finns störande tecken på att Vita Husets rapport enbart syftat till att rättfärdiga ageranden som inte var tillräckligt uppbackade av rättmätig underrättelseinformation, menar Postol.

Då kommer hux flux, som vore det av en slumpföljande – Det är möjligt för den koreanska halvön att vara kärnvapenfri och att nuvarande spänningarna ska lättas till fred om Kina utövar tryck på nordsidan, tillsammans med USA: s allierade i regionen, sade plötsligt USA: s vicepresident Mike Pence.

”Vi tror verkligen att våra allierade i regionen och Kina kan utöva påtryckningar, det finns en chans att vi kan uppnå ett historiskt mål om en kärnvapenfri koreansk halvö med fredliga medel”, sade alltså Pence vid en gemensam presskonferens med Australiens premiärminister Malcolm Turnbull i Sydney.

Så som sagt, vem kunde någonsin ha sett detta komma…men osvuret är ju alltid bäst så att det trots allt blir en Hollywoodupplösning IRL, det skall nog inte helt förkastas ännu.

För just Pence s uttryck – ”överväldigande effektiv” respons och ”svärd står redo” låter lite väl teatraliskt för att helt passera under vår reflexiva kontrollradar och luktar ryskt missilförsvar lång väg…vilket naturligtvis kan vara en signal till de subversiva element som löper ärenden i de Anglozionistiska rännarbanorna.

It is possible for the Korean peninsula to be nuclear-free and for current tensions to be eased peacefully if China exerts pressure on the North, along with US allies in the…
rt.com
Annonser