På tal om vädret, så är det så att diskriminerande solstormar nog är mer ovanliga än vad många tror även om Hillary Clinton är aldrig så illasinnad.

Att solstormar drabbar just hennes starkaste väljarfästen är således inte så där exakt helt trovärdigt, med avseende på den geografiska spridningen ifråga.
Att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna skriker om terrorism vid varje möjligt tillfälle av falseflagkaraktär – händelser regisserat av underrättelsetjänstkollektivet – är ingen nyhet längre för någon med en bråkdel av en fungerande hjärna i behåll. Den närmast monumentala tystnaden kring dessa strömavbrott, med avseende på omfattningen, fullkomligt skriker därför ut sitt budskap.

Sammantaget ger detta att någon vill tala om – som signaleffekt betraktat – att de geografiska platser där den Anglozionistiska Djupa Staten lättast kan mobilisera destabiliseringsskapande rörelser inte längre utgör något möjligt alternativ i den saken.

Alltså, att Donald Trump tillsätter den mest imbecilla Zionistpaladinen – Nikki Haley – som ambassadör i FN, något som helt garanterat kommer att vända opinionen emot Israel och sedan uppenbarligen vidare ger ett dolt stöd till att Saudi skall få en plats i rådet för kvinnors rättigheter – som förvisso är ett polariseringsorgan – det är ingen slump!

Men alternativmedia tycks ingenting begripa – att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna skulle uttrycka sig om detta även om de förstod någonting av det, faller liksom på sin egen orimlighet. Filosofisk materialism är bara vad det är.

Donald Trump har dessutom redan tidigt uttryckt att FN står inför stora förändringar! Detta är hur man skapar nödvändiga förändringar, man gör det genom att etablera en vilja i det allmänna medvetandet – till förändringar.
Donald Trump har alltså på ett eller annat sätt, direkt eller indirekt, påverkat minst fem EU länder till att stödja att ett land där kvinnor inte får köra bil, skall medverka till att bevaka kvinnors rättigheter!

Är man så imbecill att man gör detta på allvar utan baktanke, så kan man inte bygga skyskrapor, punkt slut.

ZIONATOS dagar är räknade, EU:s dagar är räknade, det militärindustriella komplexets dagar är räknade, det internationella underrättelsetjänstkollektivets dagar är räknade, det Anglozionistiska banksystemets dagar är räknade, de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmediernas dagar är räknade, den partipolitiska polariseringskulissens dagar är räknade, FN:s dagar är räknade, Israels och Saudiarabiens dagar är räknade och vad detta innebär för Sverige är alltså nu upp till oss själva att påverka!

Den kommande veckan har alla möjligheter att bli mycket speciell!

Annonser