Alltså, att Donald Trump tillsätter den mest imbecilla Zionistpaladinen – Nikki Haley – som ambassadör i FN, något som helt garanterat kommer att vända opinionen emot Israel och sedan uppenbarligen vidare ger ett dolt stöd till att Saudi skall få en plats i rådet för kvinnors rättigheter – som förvisso är ett polariseringsorgan – det är ingen slump!

Men alternativmedia tycks ingenting begripa – att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna skulle uttrycka sig om detta även om de förstod någonting av det, faller liksom på sin egen orimlighet. Filosofisk materialism är bara vad det är.

Donald Trump har dessutom redan tidigt uttryckt att FN står inför stora förändringar! Detta är hur man skapar nödvändiga förändringar, man gör det genom att etablera en vilja i det allmänna medvetandet – till förändringar.

Donald Trump har alltså på ett eller annat sätt, direkt eller indirekt, påverkat minst fem EU länder till att stödja att ett land där kvinnor inte får köra bil, skall medverka till att bevaka kvinnors rättigheter!

Är man så imbecill att man gör detta på allvar utan baktanke, så kan man inte bygga skyskrapor, punkt slut.

18157114_10210978135664177_5037164810844064862_n.jpg

Annonser