Nope, för precis som vi skrev igår så vet Donald Trump just precis exakt vad han gör, han vet att han ändå måste hålla både den allt mindre vilseledda massan och ZIOCONS villrådiga – handlingsförlamade, medan utvecklingen spelar ut sig i en tillräcklig omfattning för att nödvändig resonans skall kunna få utrymme till att etableras i de bredare leden av befolkningen – för att leda i rätt riktning.

Ryssland har genom Maria Zakharova öppet erkänt att de känner till den fundamentala problematiken med den Djupa Staten och kineserna har indirekt gjort detsamma häromdagen.

Att Donald Trump här i länken återkommer till att han tycker att det är underligt att inte medierna beskriver vad som han tar upp här i transkriptionen, kan inte med trovärdighet ses som någonting annat än att han tar sikte just på detta, och då blir Julian Assange verktyget i saken för att de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna skall kunna hållas ansvariga för vad de har gjort för någonting.

Att Nigel Farage i mars besökte Julian Assange på Equadors ambassad i London men ertappades när han lämnade ambassaden ( han sågs passera in av någon som kontaktade pressen) är naturligtvis därför helt i linje med detta och varför Farage inte ställer upp i det Engelska valet – som sannolikt är utlyst för att dölja en korruptionsskandal inom Torys vid det senaste valet. Ja givetvis, så var allt detta planerat sedan en längre tid tillbaka och utgjorde anledningen till att etablissemanget inte ville att Farage skulle bli Engelsk ambassadör i USA, vilket Donald Trump uttryckte en vilja till.

Och sedan är det alltså som bekant upp till Donald Trump att välja vem han vill benåda och inte vill benåda, men dessutom är det ju så praktiskt ordnat att kriminalvården i USA är privat så det kan ju rent av bli på så vis att det dessutom byggs en helt ny anstalt för någon, vid behov, vi minns ju trots allt hur viktigt det var att hålla Spandau igång. Vem som får vilken kriminalvårdande behandling är alltså upp till vårdgivarens vilja.

”if Jeff Sessions wants to do it, it’s OK with me. I didn’t know about that decision, but if they want to do it, it’s…
zerohedge.com
Annonser