Att det INTE skulle komma ett Nordkoreanskt kärnvapenprov eller motsvarande inom kort, det får vi nog betrakta som rätt osannolikt. Spelinsatserna måste höjas till en känslomässigt tillräcklig engagemansnivå – det gäller båda sidor i spelet.

Valet måste till syvende och sist ställas mellan att gå i krig eller att gå emot den Djupa Staten, så det gäller att kratta den socialpsykologiskt formaterade manégen på så många håll som möjligt – skapa en tillräcklig allmän medveten medvetenhet!

Det måste etableras oro för att denna kommande genomgång vilken är förberedande för Vita huset som söker tillstånd för militära aktioner. Det faktum att General Joseph Dunford, ordförande i Joint Chiefs of Staff, kommer att delta genomgången pekar starkt på att sannolikt kommer ZIOCONS att föreslå att militära alternativ mot Nordkorea sätts in, vilket kommer att diskuteras under genomgången.

Mot att det måste sägas att presidenten som värd för en lunch i Washington med FN: s säkerhetsråds ambassadörer på måndagen, inklusive naturligtvis de Kina och Ryssland, såklart. Under denna lunch gjorde följande kommentarer:

”Status quo i Nordkorea är också oacceptabelt” (- med andra ord så kan inte detta marionettspelande för att skapa offentlig konsumtion fortsätta mer), ”och rådet måste vara beredd att införa ytterligare och starkare sanktioner mot nordkoreanska nukleära program och program för ballistiska robotar. Detta är ett verkligt hot mot världen, vare sig vi vill prata om det eller inte.” ( ja det militärindustriella komplexet inom den Djupa Staten är vad det är, absolut) ”Nordkorea är (blir därför) ett stort världsproblem, och det är ett problem som vi måste slutligen lösa. Folk har lagt ögonbindlar på sig kring detta under årtionden, och nu är det dags att lösa problemet.”

Med andra ord är det dags att adressera vad som skapar och etablerar denna typ av problem som fenomen betraktat.!

Briefing of the entire Senate in the White House on Wednesday increases prospect…
theduran.com|Av Alexander Mercouris
Annonser