Vi konstaterar att den Anglozionistiska Djupa Statens ”Maidanprojekt” i Ukraina har gått lite sisådär i förhållande till Ryssland, faktiskt precis lika illa som ett annat av den Djupa Statens projekt som kallas för EU. Snällt sagt så finns det faktiskt ingenting alls längre,som går bra längre för den Anglozionistiska Djupa Staten, så den eroderar sönder!

Så ja igen då, Washington med det amerikanska utrikesdepartementet ligger inte i Europa och därför finns ZIONATO. Men falleri så falleralla och så vidare.

Donald Trumps intresse för Ukraina? Jorå serru….

Och om EU och Ryssland kommer överens om Syrien…..

Man kan säga att nu går utvecklingen till att varje land öppet blir sig själv närmast, allt snabbare. Vi slås av en tanke på hur kallt det börjar blåsa på de ockuperade Golanhöjderna….

Meeeen, tydligen är inte bara det någonting som kommer att förändras radikalt och detta tämligen omgående….:

”Vi är fast beslutna att öka graden av samordning, samarbete, utforska möjliga sätt på vilka Ryssland och EU kan vara användbara i vissa delar av den kris som vi står inför i världen i dag.

Vi lever i svåra tider, då inte ens en enda tum eller en enda centimeter, för att använda europeiska standarder, samarbete kan slösas bort eller underskattas. Så vi har ett ansvar att göra vårt yttersta för att finna en gemensam grund, gemensamma lösningar.”

The EU would like to revive the “perspective of a strategic partnership” with Moscow, which however would be “surreal” while mutual sanctions remain, EU foreign policy…
rt.com
Annonser