Man kan säga att detta med Saudi börjar att bli en fråga som också den ser ut att ha varit i säck innan det kom i påse, i alla fall om man ser till vilka reaktioner som skapas av olika förehavanden i saken.

Apostasi är alltså att falla ifrån någonting och i det här fallet alltså den religion som utgörs av Sunnisekteristisk extremism. Opinionsvågorna låter inte vänta på sig.

Nyss invalda i rådet för kvinnors rättigheter, blev alltså Saudi som är ett land där kvinnor inte får köra bil och måste ha en massa tyg på huvudet arrangerat på bestämda sätt. Opinionsvågorna lät inte vänta på sig.

Invalda i rådet för mänskliga rättigheter som halshuggarlandet nummer ett! Opinionsvågorna lät inte vänta på sig då heller.

Kung Salman har just sparkat drösvis med ministrar och tjänstemän ur förvaltningen och ersatt dessa med släktingar i någonting som i alla fall skall föreställa ett slags konsolideringsförsök av den verkställande makten.

Saudi är en Anglozionistproxy.

Salman har alldeles nyligen varit på resa i både Ryssland och China.

Det är stressat i Knesset.

Saudi Arabia has reportedly sentenced a young man to death for apostasy. The news has stirred up Twitter users, with some expressing sadness and sorrow, while others…
rt.com
Annonser