Så vad i detta som är spelat med strategisk reflexiv kontroll och vad som annars är ren dumhet kommer vi att få se inom kort.

Att det amerikanska underrättelsetjänstkollektivet som kontrolleras av det militärindustriella komplexet, tycker att de har tjänat på den senaste tiden amerikanska utrikespolitiska bravader, det är helt enkelt inte trovärdigt. Någon verklig utrikespolitisk förändring är inte möjlig och den inrikespolitiska ekonomiska situationen är bara vad den är

Så för all del igen då, för att ingjuta mod i misströstande Anglozionister och för att reta upp befolkningen i övrigt vars brustna illusioners ilska nu vänds mot den Djupa Staten som verkligen helt påpassligt också nämns i just denna artikel….

”USA: s president Donald Trump är inte en verkligt oberoende politisk ledare utan endast en marionett för amerikanska företag, militär och underrättelsetjänster och som tjänar deras intressen, berättade Syriens president Bashar Assad för latinamerikanska Telesur TV

Trump eftersträvar ”ingen egen politik” , han bara utför de beslut som fattas av ”underrättelsetjänster, Pentagon, de stora vapentillverkarna, oljebolag och finansiella institutioner”, sade den syriska ledare sade i en exklusiv intervju med Telesur.”

”Som vi har sett under de senaste veckorna, ändrade han retorik helt och underkastade sig villkoren från den Djupa amerikanska Staten, eller den Djupa amerikanska regimen” tillade Assad.

Det strategiska opinionsbildningsspelet går nu alltså från alla sidor mot de Anglozioniststyrda västerländska befolkningarna.

US president Donald Trump is not a truly independent political leader but merely a puppet of US corporations, military and intelligence, and who serves their interests,…
rt.com
Annonser