Nämen har man sett 😉

Den Anglozionistiska Djupa Staten skakar och rister alltmer i sina grundvalar när den gamla kolonilaväldeskontrollen över strategiska naturresursflöden från Afrika, genom etableringen av Israel, kommer på tapeten precis som vi har sagt att det skulle komma att göra med tiden.

Det Palestinska mandatet från 1916 kommer på tapeten igen när Hamas ägnar sig åt någonting som nu i detta läge, närmast kan liknas vid Israelisk skademinimering…

Hamas ursprungliga charter 1988 krävde Återvinner av samtliga Mandate Palestina, som inkluderar dagens Israel. PA, som styr på Västbanken stöder en palestinsk stat inom 1967 års gränser. Hamas kontrollerar Gaza. Det har klassificerats som en terroristorganisation av USA. Europeiska unionen har flyttat till avlägsna gruppen från sin terrorism listan.

Det nya dokumentet sägs att Hamas inte söker krig med det israeliska folket, bara med sionismen som ligger bakom ockupationen av Palestina.

”Hamas bekräftar att dess konflikt är med det sionistiska projektet inte med judarna på grund av deras religion,” lyder dokumentet. ” Hamas för inte en kamp mot judarna för att de är judar utan för att det är en kamp mot sionisterna som bor i Palestina. Ändå är det sionisterna som ständigt identifierar judendomen och judarna med sitt eget koloniala projekt och olagliga enhet”.

Så det kommer med tiden att bli en återgång till det Palestinska mandatet och en enstatslösning. Även om man först tar vägen över ett försök med en tvåstatslösning.

Hamas has presented a new political charter accepting the 1967 borders for the formation of a Palestinian state without recognizing Israel. It comes two days before…
rt.com
Annonser