Mitt i det svallande havet av ord från de västerländska ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna, där det har skrivits om hur Putin lägger sig förmodligen i västs politik, och hur han lika förmodligen konstruerade Hillary Clintons nederlag under 2016 och nu ännu mer förmodligen försöker orkestrera Angela Merkels nederlag i år, så bortser man helt från att det i själva verket var den Anglozionistiska Djupa Staten som 2014 försökte att störta honom.

Det var därför det väst införde sanktioner mot Ryssland 2014:
i väntan på att den skada som den Djupa Staten trodde att de skulle få igenom sanktionerna, att de skulle provocera fram en motreaktion mot Putin i Ryssland, vilket skulle leda till hans störtande.

Merkel var helt med ombord på denna agenda. Tillbaka till under vintern 2014, BND – Tysklands underrättelsetjänst – berättade för henne att om sanktioner infördes mot Ryssland skulle inte Putin ha något annat val än att följa västvärldens krav eller ställas inför sitt eget störtande genom en av oligarkerna ledd kupp.

Tre år senare, ingen tror längre på det!

Att sedan vägra att tala med Ryssland – som Merkel säger – det är inte ett alternativ, vilket innebär att man MÅSTE prata med Putin. Om han insisterar på att hon skall möta honom i Moskva, då är Merkel tillräckligt mycket av en realist för att veta att hon har inget annat val än att åka.

Allra minst nu!

Putin reminded the German Chancellor of Europe’s double-standards and lack of clarity when it comes to Russia.
theduran.com|Av Adam Garrie
Annonser