Fullkomligt oväntat, naturligtvis, så har Macron som har varit verksam hos Rothschild med fingrarna i burken ”all in.” Verksamheten som sådan är ju som vi alla vet inte alls någon enskild nyttomaximeringsfråga , utan är såklart helt och hållet en fråga om filantropisk verksamhet – för allas bästa.

Att det är Ryssland som ligger bakom hackningen är helt givet eftersom Vladimir Putin är en maktgalen despot som har jordens största förmögenhet (visserligen måste den ju då i så fall vara gömd i det Anglozionistiska banksystemet, men ändå)

Att dessa handlingar som inte fanns, nu plötsligt finns och att de dessutom innehåller uppgifter, när Macronsidan tidigare förnekade all sammanblandning med denna typ Offshorebankverksamhet, är ju bara vad det är.

Att de förklenande uppgifterna i Macronhandlingarna, enligt Macron, sedan måste vara förfalskade, är en förklaring på pundarnivå och är bortom löjligt.

Att det sedan istället spelas pajas om att det fruktansvärda i att ha blivit hackad är ju så larvigt att vi faktiskt nästan funderar på att ta oss för pannan. Har dessa byfånar verkligen inte bättre fantasi?

De har levt mycket högt på att andra människor inte har trott så illa om dem.

Annonser