Trey Gowdy, sade så här för ett tag sedan, att han tyckte kommittén för underrättelsetjänsternas tillsyn var ”bra”, men att han föredrog att undersökningen mot Ryssland fortsätter privat, snarare än i öppna utfrågningar.

”Jag vill att du och dina tittare ska ställa sig frågan,” Varför är vi nöjda med var och varannan aspekt av en kultur där allvarliga undersökningar görs konfidentiellt? Den inom en jury. Domarnas möte med advokater (*speciellt den blir vår anmärkning). Poliser som intervjuar misstänkta” detta sade alltså Gowdy på CBS’ Face the Nation .

”Allt detta sker konfidentiellt och vi är mer än nöjda med dessa undersökningar. Och ändå, när det kommer till kongressen, tror vi att vi borde ha en offentlig utfrågning. Hundra gånger, sa de två vittnena [FBI och NSA direktörerna som vittnade i måndags] att de inte kunde svara på frågan i den frågeställningen. Varför i helvete skulle vi gå tillbaka till den metoden om vittnena inte kan svara på frågorna?”

Nu kanske det borde börja ringa några klockor ifråga om vad det är som egentligen händer….

Demokrati förutsätter en upplyst och medveten befolkning, trots allt och ja, det västerländska – Anglozionistiska – rättssystemet ligger under den förtroendemässiga fallbilan.

Eller som Viktor Bout uttryckte saken:

”Det är inte ett straffrättsligt system” och på skämt uttryckte att ”de kan åtala en skinksmörgås i detta land”, där domarna sätter ”gummistämplar på allt som regeringen ger till dem.”

I Sverige har vi ju som bekant den dömande maktens högsta ämbeten som lönebestämmande för den lagstiftande makten, så vi kan väl säga att det i alla händelser inte är bättre här än i USA.

Globalist politiker – vänster och höger – engagerar sig nu också därför rutinmässigt i anspråk på Rysslands engagemang i sina länders politiska processer för att maskera sina egna ineffektiva ”ledarskap”. I januari i år, den svenska socialdemokratiska statsministern Stefan Löfven sade att han inte kunde utesluta «ryska störningar» i Sveriges 2018 riksdagsval. Det finns ingen tvekan om att om Löfven förlorar och att Sverigedemokraterna vinner enligt samma Anglozionistiska planering, och att han ”svetsarn” kommer att skylla allt på «ryssarna».

18403751_10211125598190648_2390928724381075403_n.jpg
Annonser