SÅ Trump tänkte hela tiden sparka Comey och använda FBI som verktyg för att rensa ur den Djupa Staten, precis som vi från första början sade att borde göra. Med dubbla utredningar angående Rysslandkopplingarna, så kommer resultatet att bli ovillkorligt fastställande och detta kommer att fälla de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmediernas trovärdighet för alltid.

Dock:

Flynn visste alltså hela tiden vad han gjorde och han gjorde det med uppsåt. Han visste att han var avlyssnad, han visste att RT betalade honom och han lät med uppsåt bli att redovisa detta. Så Ryssland har alltså om inte direkt aktivt deltagit, så i varje fall indirekt medverkat till att sätta upp denna fälla för den Djupa Staten med sina politiker och sina ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedier.

Comeys rädsla för sitt eget anseende och konflikträdslan för Hillary Clinton, som han uppvisade när han förnekade Hillary Clintons uppsåt i att rensa sina servrar, genom att hävda att det inte gick att bevisa hennes tankemässiga avsikter, blev alltså vad som kom att fälla hans trovärdighet. Situationen blev närmast dråplig när Trey Gowdy anförde att det är mycket ovanligt att brottslingar på förhand meddelar rättsvårdande instanser sin avsikt av begå brott mot en eller annan lag eller förordning.

I Augusti sade Trey Gowdy:

Hillary Clintons medhjälpare använde ett speciellt verktyg för att ta bort e-post från hennes personliga server så att ”inte ens Gud kan läsa dem,”alltså som ordförande för utredningen angående Benghazi.

Gowdy (RS.C.) sade att användningen av BleachBit, ett datorprogram vars webbplats annonserar att den kan ”förhindra återskapande” av filer, är YTTERLIGARE ett bevis på att Clinton hade något att gömma i och med att hon valde att ta bort personliga e-postmeddelanden från den privata e-postsystemet hon använde under sin tid som utrikesminister.

SÅ redan där alltså, vid den tidpunkten var alltså Comeys ställningstagande uppenbarligen klart och så även alltså Donald Trumps i detta, eftersom att rensa träsket utan att göra sig av med Hillary Clinton – som ljuger obekymrat öppet och flytande – helt enkelt inte är möjligt och att rensa träsket med den Djupa Staten, det är den enda möjligheten att rädda USA undan ett totalt sammanbrott.

Pretty much no one emerged a ‘winner’ from today’s…
zerohedge.com
Annonser