I det alltmer klara ljuset från verkligheten…

Tänk på att 80% av den moderna krigföringen handlar om informationshantering för opinionsbildningen, och vad gäller den Anglozionistiska västvärlden så är det inte fråga om någon offensiv, utan det handlar om att bibehålla hemmaopinionen.

Uttrycket ‘Sanningen är det första offret i krig’ är en underdrift, men faktum är att i dimman av krig, kan välmenande men vilseledande information vara lika skadligt som en vit lögn.

Olika engelska nyhetsorganisationer från Mellanöstern och utanför har rapporterat att USA, Storbritannien och ospecificerade ‘rebell’ trupper illegalt har tagit sig in Syrien från Jordanien, vilket öppnar upp en ny front i kriget.

Det är väl känt att Jordanien är en nära allierad till både USA och Storbritannien och att landet regelbundet är värd för militära trupper från båda staterna.

Däremot har den tidigare nämnda ‘invasion’ inte bekräftats av någon av de berörda regeringarna i krisen, inte Syrien eller Ryssland, Amerika, Iran, Jordanien, Storbritannien, Turkiet eller någon annan.

Så vad händer om där inte finns några sådana förband som beskrivs…

Brittiska SAS soldater fotograferades vid den tungt befästa basen vid al-Tanf 2016 och den tros vara i drift tillsammans med enheter från den amerikanska militären, bland annat i en utbildningsroll.

” Iranierna är de som främjar deras rörelse mot al-Tanf, med hjälp av parollen Fighting The Grand Satan, dvs USA och den internationella koalitionen, berättade ” Mozahem al-Saloum, en talesman för den al-Tanf-baserade Fria syriska arméns brigad för Telegraph.

Den brittiska regeringen vägrade att kommentera, i linje med sin långvariga policy avseende Special Forces verksamhet.

USA har enligt uppgift varnat för ytterligare(?) intrång på basen och det är fortfarande oklart hur utländska trupper skulle svara på kontakt med syriska styrkor.

Syrian government forces accompanied by Iranian and Hezbollah fighters are within 15 miles (24km) of a joint US/UK Special Forces base, sparking fears of a confrontation.
rt.com
Annonser