Ja, med tanke på hur bra det går för den Anglozionistiska Djupa Staten just nu i allmänhet och särskilt att Gulenisterna nu vet vad klockan är slagen, så måste naturligtvis dramatiken eskaleras för att inte allt fler skall se att det uppenbara i att det rullar dit som det lutar.

Erdogan har nu med all sannolikhet talat med Donald Trump om CIA:s verksamhet i Turkiet och den Clintonsupportande Fetulah Gulen i Pennsylvania.

Vad gäller Sverige så har naturligtvis den Djupa Staten nu fullt sjå med att hålla skeppet flytande och att förhindra läckage – kopplingarna till Gulenisterna är ju inte precis varken okända eller obetydliga.

Så att Sverige kommer att börja gömma exempelvis Gulenister, är nog ingenting vi behöver vara särskilt osäkra på, vilket i sin tur kommer att öka trycket på den Djupa Staten i landet från utsidan. Sverige kommer med stor sannolikhet under en tid nu framöver att ta emot mängder av ”politiska” flyktingar kopplade till den Anglozionistiska Djupa Statens verksamhet.

Nine people were hurt, including one seriously, and two were arrested when a fight reportedly broke out between opposing groups of protesters outside the Turkish…
rt.com
Annonser