Sverige är fantastiskt – idiotiskt!

18486323_10211194199745644_551079321059039367_n.jpg

Det i folksjälen så väl förankrade Ryska hotet om ett förestående angrepp är i själva verket så löjeväckande enfaldigt, att nu bara mycket naiva människor överhuvudtaget ens kan överväga att ta det på minsta allvar, så är det svenska folket intellektuellt bestycka i sin Clintonsoroslojalism.

Faktum är, Ryssland har förändrats mycket lite under de senaste åren. Landet fortsätter sin interna modernisering, och samtidigt att stärka sin suveränitet. Det är väst som har misslyckas och som nu krälar i gyttjan av sin egen överskuldsättning som till en följd av sina egna imperialistiska exploateringsambitioner. Och dessa misslyckanden ger nu bara mer bränsle till hysteri. Fram till dess att väst börjar processen för introspektion om dess egna verkliga problem, så kommer Ryssland att fortsätta att vara föremål för västvärldens egna mycket levande och destruktiv fantasier, samtidigt som alltså sönderfallet av den västerländska civilisationen accelererar.

I den takt som utvecklingen nu går, kan vi räkna med att på kort tid så kommer ju Ryssland anses utgöra centrum av världen och därför också i det svenska folkpsyket det enskilt största hotet mot mänskligheten och planeten som någonsin existerat?

Med tillkomsten av Brexit och valet av Donald Trump, havererade västvärldens ”stabilitetsbarometer” och det ”psykologiska lackmustestet” torkade ur helt. Ryssland var inte längre ett marginellt land, inte längre en regional makt, inte längre ett oviktigt land, Ryssland är nu en hotfull hegemonisk kraft med globala ambitioner till att påverka händelser överallt och hela tiden!

Efterhand som den imperialistiska Anglozionisthegemonin fortsatte att snubbla och slå krokben på sig själv i Mellanöstern och Ukraina, liksom att inte klara av en växande överskuldsättningsbaserad social instabilitet hemma (som man därför skapar själv just av anledningen att kunna införa mer repressiv lagstiftning), desto högre profileras Ryssland i den Anglozionistiska åtanken. Den oändliga och meningslösa mantrat blev: misslyckandets politik i Mellanöstern, Ukraina, och misslyckad inrikespolitik är Rysslands fel, i synnerhet Vladimir Putins fel.

Detta motiverat annan uppdatering. Ryssland var inte längre en ”regional makt,” det hade blivit en ”viktigt” land. Minns Obamas evolution: ”Summan av kardemumman är, att vi anser att Ryssland är ett stort och viktigt land – från att ha varit ”en regional kraft som hotar några av sina närmaste grannar ” -. Inte av styrka utan av svaghet”med en militär som är på andra plats efter vår, och måste utgöra en del av lösningen på den globala scenen, snarare än en del av problemet ”.

Barack Obama var en del av flera skandaler än Richard Nixon eller Bill Clinton och de två sistnämnda var djupt upprörande i sig själva – eller i vart fall så var Clinton det. Skillnaden var den att Nixon av en eller fler anledningar hade många delar av den djupa staten och dess presstitution arbetande emot sig! Obama å sin sida satt som marionett framför en väloljad maskin ur den Djupa Staten som backade upp honom varje steg på vägen, liksom alltså mainstream media som aldrig gav mycket uppmärksamhet till något som var det minsta kontroversiellt som kom ut ur Obamas Vita Hus.

Snabbspolning till idag, jordens mest Clintonsoroslojala land, kärnan i Imperialistambitionerna, som verkar utan att synas, kastar in handduken!

18527527_10211186504473267_3647600909628528139_n

Annonser