Ja alltså, beväpningen av de kommande saudiska miliser som skall göra sig av med huset Saud, den betalar alltså Kung Salman själv för, eftersom han anser att han måste stärka sin våldspotential för att kunna slå ner på sin egen befolkning.

Teorin utåt sett bakom att beväpna Saudiarabien är att det skulle tillåta dem att hantera Iran i Persiska viken, vilket beviljar oss licens att kasta några stockar på elden och slumra lite till medan andra gör allt arbete för en förändring. Allt sådant som låter gott och väl, särskilt eftersom pengarna kommer att spenderas hos våra vapentillverkare – det militärindustriella komplexet, som sysselsätter tusentals svenskar och amerikaner. Men vad hände med alla de saker som Trump sade om Saudiarabien under valkampanjen? Betyder de något, eller var det bara valtiders skitprat i luften?

Kan Trump möjligen redan då ha vetat det som väldigt många vet idag om Saudi och kopplingarna mellan familjen Bush och Saudis kungahus?

Som en läckt diplomatisk signal redan från 2006 visar slutgiltigt, så har den Djupa Staten i USA aktivt försökt att underblåsa det sekteristiska våldet i Syrien under åtminstone de senaste tio åren, alltså tio år bakåt från 2006 då och en del av det arbetet har involverat samordning med Saudiarabien, Qatar och tidigare Turkiet för att stödja sunniextremister. Givetvis med ett med tiden alltmer benäget bistånd av de banknarkomaniska staterna inom Sixeyes – Enter Sverige. Sveriges roll som systemleverantör och delägare i produktionen av Sony – Ericssons telefoner, jorå serru, som av en slump…

Kan Donald Trump ha känt till något av detta..

18622154_10211213554469500_2914852748081780079_n

Annonser