Nämen tänka sig att detta kommer just nu! Man får nästan intrycket av att någon vill den Djupa Staten illa – ja eller några till mer än bara någon…

Den sjunde och sista punkten är att läckaget av denna berättelse till New York Times var klart officiellt sanktionerat – förmodligen av CIA: s nya chef Mike Pompeo – och man måste då undra varför.

Kan det vara så att han och Trump har beslutat att lyfta fram det största enskilda underrättelse – debaclet som USA upplevt under Obama-administrationen genom signalera någon form av budskap till de ansvariga för iscensättandet av Russiagate affären? Om så är fallet då kan läckaget av denna berättelse vara det första steget i en kontring mot president Trumps plågoandar, med eventuellt flera avslöjanden som detta framöver.

Så Kina har städat på kinesiskt vis och CIA har mörkat detta rakt igenom. Sanna är mina ord om jag uttrycker att det nu inom väldigt kort tid rullar ännu snabbare dit som det lutar.

New York Times report confirms that between 2010 and 2012 China dismantled the entire CIA spying operation in China, jailing and executing a score of spies.
theduran.com|Av Alexander Mercouris
Annonser