Ja, egennytta är ju vad det är och som sådan känner den inga lojaliteter utom mot sig själv, vilket Herr Temer nu ovillkorligen kommer att få känna på sviterna av.

Så här skrev vi då:

Naturligtvis inte något helgon som sådant, men definitivt inte heller något Anglozionistisk svin beredd att göra precis vad som helst med sin egen befolkning för att berika sig själv materialistiskt, så är det inte heller, så reaktionen ifrån de länder som vänder sig emot Anglozionisthegemonins kupp mot Rousseff – inte minst för att invigningstalet till OS måste kontrolleras – är både given och väntad.

Rousseffs svar? Tjaaaeee det är väl inte så mycket att ta miste på ur det perspektivet och nu är det dags för Brasiliens befolkning att reagera.

”De bestämde sig för att avbryta mandatet för en president som inte hade begått något brott. De har dömt en oskyldig person och genomfört en parlamentarisk kupp ”, meddelade Rousseff. ” Just nu kan jag inte säga adjö till er. Jag är säker på att jag kan säga, ”Vi ses snart!” ”

Skall vi gissa på att varken Kina eller Ryssland har låtit detta passera obemärkt och med tanke på Anglozionisternas numera uppvisade styrka i Petrodollarsammanhang, så kan vi nog lugnt ta Dilma Rousseff på orden i detta.”

Vidare:

”Så på tal om Dilma och centralbanker igen då. Medan de traditionella medierna varit inriktad på tidens primetime brasilianska skådespel, alltså och nämligen Dilma Rousseff stående inför riksrätt och omröstning i senaten, som passerade friktionslöst som väntat med en betydande majoritet för att permanent ta bort Rouseff från presidentskapet och säkerställa att hennes ersättare, Anglozionisten Michel Temer inte behöver avgå förrän tidigast 2018 (såvida denne impopuläre politiker inte också blir åtalad under tiden….), vad som därför har givit mycket mindre press är den pågående förstörelsen av den brasilianska ekonomin som har misslyckats med att se ens en antydan till uppgång under de senaste månaderna trots förändringen i den styrande administration….och ett OS.”

The noose around Brazil president Temer’s neck is getting tighter.
zerohedge.com
Annonser