Med sin ”subpoenapen ready,” alltså i högsta i högsta hugg – vilket ingen kunde missa när Jason Chaffetz uttryckte så kommer då en skock med sådana nu in i bilden.

Poängen är alltså att framställa att detta verktyg är uddlöst i vissa lägen och att genom att belysa detta medverka till att rensa den Djupa Staten genom strategisk reflexiv kontroll.

Att Flynn önskade berätta under åtalsimmunitet måste alltså ses som ett strategiskt planerat utspel gällande annat än den egna verksamheten. Den Djupa Staten vill inte att det där andra skall komma ut, det är helt givet.

Att Flynn som varit underrättelsetjänstchef har varit medveten om att han varit avlyssnad är helt givet och att han kände till nyhetskanalen RT, ja det kan vi nog utgå ifrån, så att han visste att betalningen som han ”glömde” redovisa skulle upptäckas – han fick nog inte betalt i kontanter – det kan vi nog faktiskt också utgå ifrån.

Men eftersom det nu kommer att aktualiseras vilka handlingar som faktisk kan krävas in på vilka grunder av vem, så kan vi inte låta bli att komma att tänka på en herre som hade affärer i Libyen…

Vem kan detta då tänkas röra sig om? Tjaaaaeee…varför inte Sidney Blumenthal?

Jo förresten, Comey med sina edsvurna utsagor och sin karaktärsvittnespappa, får nog och inte mindre än så – ses som en kuliss som har både skapats och raserats med en viss given bakomliggande tanke och som Trey Gowdy uttryckte detta, han kommer att ses i ett helt annat och bättre ljus med tiden och så ser det ut att bli ja.

General Michael Flynn has another chance to release subpoenaed documents before possibly being held in contempt of Congress, the Senate Intelligence Committee’s…
rt.com
Annonser