Pedofilsympatisören Theresa May skall nu alltså påtala vikten av att inte underrättelsetjänstkollektivet läcker för Donald Trump, ja vi tar oss stilla och violblygt för pannan.

Inrikesministern vidare i detta:

”Ja, uppriktigt sagt menar jag att den brittiska polisen har varit mycket tydliga med att de vill kontrollera informationsflödet i sin egen ordning för att skydda sin operativa integritet och överraskningsmomentet, så det är irriterande om information blir släppt från andra källor, och jag har varit mycket tydlig med våra vänner om att det inte ska hända igen.”

Som framkommit av Snowdens avslöjanden, Storbritannien delar rutinmässigt underrättelser med USA bilateralt och även som en del av ”Five Eyes”- som egentligen alltså är Six Eyes med Zvärige som kontrollerar telekominfrastrukturen – nätverket som även omfattar Australien, Kanada och Nya Zeeland. Tidigare tillade BBC att Manchesterpolisen hoppades att kunna återuppta normala underrättelsetjänstrelationer snart, men var rasande angående läckorna.

Samtidigt tillägger Bloomberg att premiärminister Theresa May kommer att ta upp frågan med USA: s president Donald Trump när hon möter honom på ett Nato-toppmöte i Bryssel senare på torsdagen ”, när nu ett av de närmaste underrättelsedelningspartnerskapen testas som aldrig förr i kampen mot den globala terrorismen.”

Tvisten kan ha större betydelse för underrättelseutbytet mellan USA och dess närmaste allierade. Trump uppges av – ja just det! – läckor ha delat känslig information om Islamiska Staten vid ett möte med ryska tjänstemän förra veckan; Han förnekade att detaljerna kom från Israel, som vissa medier hade rapporterat, och försvarade att det handlade om information ifråga om flygsäkerhet.

Så, vem gör vad med vilket syfte i förhållande till den Djupa Staten?

Att nu Zvärige kommer att drabbas av terrorism – givet att den kan iscensättas – är därför lika självklart som det är uppenbart att snart börjar Allsång på Skansen.

18622465_10211246487532806_2413354381180821118_n.jpg

Annonser