Gissa varför man numera kan ”checka in i USA” direkt på Arlanda (Wallenberg Airport) och varför man har gjort på det viset?

För den minnesgode läsaren av denna sida, det vill säga alla utom trollen, så kan vi givetvis nu se likheten öppet med vad Kreml och Vladimir Putin hela tiden har gjort gällande, nämligen att ISIS skall kvarstanna på platsen – alltså dö på platsen – och inte ta sig upp i Europa för att kunna ställa till elände, destabilisering och religiös polarisering å annans räkning – den Anglozionistiska Djupa Statens räkning är då detta, för att vara mer precis i uttryckets adressering.

Civila offer i kriget mot terrorismen är en ”del av livet”, säger därför USA: s försvarsminister James Mattis och insisterar på att USA är ”goda” samt gör allt som”överhuvudtaget är möjligt” för att förinta ISIS med minimal skada i övrigt. – vi skall här tillägga att detta alltså uppenbarligen innebär en förändring gentemot tidigare.

USA: s högsta militäre tjänsteman fällde kommentarerna under CBS ‘Face the Nation’ program , där han talade om ett ”accelererande tempo” i kampanjen mot terrorister och användningen av ”förintelse taktik” mot den islamiska staten (IS, tidigare ISIS / ISIL).

”Vi har redan gått från den taktik, där vi knuffade runt dem från en position till en annan i Irak och Syrien, och över till förintelse taktik där vi eliminerar dem. Vår avsikt är att dessa utländska miliser inte ska överleva kampen för att återvända hem,” förklarade Mattis.

”Hur påverkar det antalet civila offer som ett resultat av detta snabbare tempo?” Frågade programledaren John Dickerson.

”Civila offer är en realitet i denna typ av situation,” svarade Mattis. Han insisterade dock alltså att den amerikanska militären försöker ”undvika civila offer till varje pris” samt gör ”allt mänskligt möjligt som överensstämmer med militär nödvändighet.”

Är det nu fortfarande någon som inte förstår varför Sverige ”måste ” ta emot så mycket nya flyktingar och vad dessa flyktingar är ämnade till?

Annonser