Trumpadministrationen är väl medveten om att den Djupa Staten bakom det bankkontrollerade militärindustriella komplexet med sitt underrättelsetjänstkollektiv och de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna, är det i allt avgörande problemet.

För alla motståndare till den Anglozionistiska Djupa Staten så måste också det strategiska spelet planeras både sekventiellt och parallellt, till exempel gällande att försöka mjuklanda den ekonomiska krasch som ovillkorligen kommer, såväl som det gäller att inte låta olika proxys etablera politiskt momentum för att upprätthålla polariseringsskapnde kulisser för att dölja den ovillkorliga ekonomiska utvecklingsriktningen.

Därför nu, fast bakåt:

Tillbaka till 2014, då en skandal utbröt när medier rapporterade och bekräftade vad många tidigare spekulerat om avseende Kinas banksystem: nämligen att en stor del av Kinas svindlande långivning hade byggts (bokstavligen) på luft och att miljarder (eller biljoner) i säkerhet för lån hade varit ” rehypotekiserade” mellan två, tre eller av många fler gäldenärer – eller aldrig ens existerat – för att tvinga bankerna att acceptera att de aldrig skulle återhämta sig om någon av ställda säkerheter krävdes in – i de flesta fall olika råvaror – om ekonomin skulle drabbas av en hårdlandning som resulterar i masskonkurser. Det mest kända exemplet med inblandade säkerhetsbedrägeri är vid Kinas 3: e största hamn, Qingdao, där många låntagare befanns ha blivit. ”lovade” samma säkerheter av stål och koppar för att erhålla finansiering från olika banker. Och nu är det alltså ännu värre!

Allt detta var alltså i säck långt innan det kom i påse.

Därför är detta nu också gällande de sista fem procenten i den totala maktekvationen för krig – kinetisk militär verksamhet och Anglozionistproxyn Nordkorea.

”Trump administrationen uppmuntras av Kinas förnyade åtagande att arbeta med det internationella samfundet för kärnvapennedrustning,” sa Mattis, som citeras av Reuters. ”I slutändan tror vi Kina kommer att erkänna Nordkorea som en strategisk skuld, inte en tillgång.”

Det gäller som sagt att städa hemma först i en sådan omfattning att det är möjligt att agera utåt.

The US defense secretary has called North Korea a “clear and present” threat, urging China to recognize Pyongyang as a “strategic liability.” The statement comes after…
rt.com
Annonser