Så är det ja.

18882164_10158834800010296_6271577077938811033_n

”Ägaren av en Volvo bör väl veta att det rullar ditåt det lutar. Även den svenska mittfilskörningen till trots så är det söderut Vi far.

Om den svenska lingvistiska höjden är medelmåttligheten lagom, och svenskarnas liv är optimerat att lyckas skapa den värld en själv vill leva i under dessa Mellanmjölksförhållande så kan vi också konstatera att världens bästa land Sverige har:

– Lagom mängd matlagningsprogram
– Lagom mängd läkemedelsförskrivningar
– Lagom mängd korruption
– Lagom mängd våldtäkter
– Lagom mängd suicid
– Lagom mängd konsumtion
– Lagom mängd belåning
– Lagom mängd vapenförsäljning
– Lagom mängd frihet under övervakning, osv.

Med andra ord. För att alla samhällen och nationer skall bli bäst i världen så skall också de eftersträva att ha lagom högst privatskuldsättning, vapenförsäljning och våldtäkt i världen per capita. Eller?

Såna framgångskoncept Sverige gör sig känd för som helt enkelt ej är värda att ändra på enligt valboskapet som späkvilligt lägger en önskelapp i en låda var fjärde år, och medan mängder matlagningsprogram också måste konsumeras, så frågas fromt:

Kan mängden skulder, vapenexport, våldtäkter, läkemedelsförskrivningar och korruption ÖKA utan att Vi anser oss nödgade att lyfta på arslet från TV-soffans komfortzon av intellektuell lathet och göra något åt detta?

Blev trygghetsnarkomanen rubbad och kränkt av denna fundering?”//M.A.

#Eftertanke #DeFria

Annonser