Naaaawh…..är det inte det förresten, som de där bröderna Dulles verkar ha varit inblandade i, som liksom sitter ihop med en del svenska intressen på något vis?

Nu alltså rakt av i nyllet på den Anglozionistiska västvärlden om den Djupa Staten!

”Det finns en teori om att Kennedymordet arrangerades av de amerikanska underrättelsetjänsterna. Så om denna teori är riktig, och det är något som inte kan uteslutas, vad kunde vara lättare nuförtiden än att använda alla tekniska hjälpmedel vid underrättelsetjänsterna och använda dessa medel för att organisera vissa attacker, och sedan peka finger åt Ryssland.”

Kan det vara så att Donald Trump vet om att han har den Djupa Staten emot sig?

Kan det ha en betydelse att det finns en massa hemliga delar av JFK utredningen som nu kommer i ljuset av verkligheten när handlingarna skall avklassificeras. Vilket alltså är en bra garant för att inte korruptionen skall kunna få fäste tillräckligt djupt!

Vi undrar lite torrt och retoriskt därför och ,på tal om detta om verkligen alla handlingar i Kreugerkonkursen är öppna, för det tycks på något nästan – eller inte alls – underligt vis beröra precis samma personer, faktiskt!

Russian President Vladimir Putin strongly denied he…
zerohedge.com
Annonser