Det hysteriska ANGLOZIONISTISKA gnölandet från de ägardirektivstyrda opinionsbildningsmedierna om det ”Ryska hotet,” har för länge sedan passerat pinsamheternas plimsollmärke i allt vad gäller att styra andra länders valprocesser till att invadera med militärt våld.

Den Djupa Staten är nu ännu mer pressad och om vi skall ta Herr Farage på orden så kommer detta att kulminera inom 48 timmar, vilket lämnar oss med en känsla av att JFK kan komma på tapeten Bigtime inom kort. Vi tycker ju att det vore roligare med 9 – 11, men vi kan för all del acceptera – inte för att vi har så exakt mycket vi kan göra åt saken – det strategiska valet, eftersom det åtminstone upprätthåller delar av det allmänna förtroendet för att inte alla människor är totalt utan moraliska skrupler – filosofiska materialister.

Som sagt så är det en viktig poäng med att hemliga handlingar offentliggörs så att historien inte kan förvanskas helt obehindrat.

Brexit leader Nigel Farage responds to reports of his being a ‘person of interest’ in the FBI’s Russia investigation #Tucker
youtube.com
Annonser