Alltså, med tanke på att vår svenska underrättelsetjänsts samarbetsorgan NSA och CIA genom Six Eyes, synes avlyssna allt som Ryssarna säger till amerikanerna, varför kan inte det mytomspunna FBI, efter att ha undersökt Russiagate under ett år, ge oss ett definitivt ja eller nej på sakliga grunder?

Det förefaller ju närmast som det hela vore en fråga om ren opinionsbildningsmässig teater för att gynna – minska skadan – för enskilda intressen?

Underrättelsetjänstkollektivet ser ju ut att ” ha blivit ” fullkomligt odugligt i förhållande till de krav som samhället borde ställa!

Denna snigelfart som driver FBI utredningen förklarar nu till och med öppet i sig själv Trumps frustration – alltså då även bortsett från själva kärnfrågan med den Djupa Staten. Vad kan nu möjligen på ett ”trovärdigt sätt” förklara FBI: s handlingsförlamade dvala? Om J. Edgar Hoover hade agerat i denna takt så skulle John Dillinger ta mig fan ha dött av ålderdom.

Vi hör dagligen på ägardirektivstyrda opinionsbildningsmediers TV-kanaler om ”Trump-Ryssland” skandalen. Ändå har ingen åtalats för maskopi, och varje underrättelsetjänsteman som har uttalat sig har varit ett eko av den tidigare ställföreträdande CIA-chefen Mike Morrell:

”På frågan om Trump kampanjen konspirerade med ryssarna, det finns rök, det finns ingen brand alls. … Det finns ingen liten lägereld, det finns inget liten ljus, det finns inte ens en gnista.

19030243_10211402748879242_3212508449543782262_n.jpg
Annonser