Bortsett från den avsaknaden av parametern att den Djupa Staten faktiskt motverkas och bekämpas av Donald Trump i akt och mening – med reflexiv kontroll som strategisk metod och att han alltså VILL lämna Mellanöstern – så är denna artikel en lättöverskådlig sammanfattning av utvecklingsläget för regionen.

Den Djupa Staten är ett internationellt fenomen som i princip alla länder nu måste hantera i en eller annan omfattning för att inte destabiliseras inifrån.

Så att den OPEC – kontrollerande del som kallas för GCC nu är en död företeelse är inget mindre än något som måste har varit Donald Trumps målsättning hela tiden.

Tillsättningen av MBS är med all säkerhet påtvingad av Donald Trump för att skapa den växande fraktioneringen, precis som att tillsättningen av Niki Haley är gjord med målsättningen att exponera den Djupa Staten Anglozionistiska agenda och skapa en motverkande opinion.

Dinald Trump och alla andras problem är den Djupa Staten, det vet Donald Trump och det är därför han bråkar så öppet om hangarfartygskatapulter!

(Hangarfartyg är alltså nu helt meningslösa)

Federico PIERACCINI: In a series of almost unprecedented events among Washington’s regional allies, the crisis between Saudi Arabia and Qatar seems to…
strategic-culture.org
Annonser