Sofia Sjöberg;

”Så igår bekände tidningen Syre färg.

-Vi är inte demokratiska, sa de rakt ut.

Det tackar vi för och undrar då vad deras syfte är om de inte verkar för demokrati.

Tidningen Syre lobbar och jobbar för medborgarlön. Men man får INTE ställa frågor kring detta.

Om vi bryter ner medborgarlönen lite bättre med tanke på att man inte får fråga om det så går det att gissa sig till varför Syre inte vill ha frågor.

Medborgarlön, helikopterpengar eller QE för folket (även stöd från ECB med QE för folket) är gratis pengar som går rakt mer i DIN plånbok utan motprestation.

Det låter bra eller hur? Men eftersom vi inte får ställa frågor om detta till Syre så kan vi då anta att det ligger en hund begraven någonstans.

Medborgarlön är också krediter. Krediter som skapas med ett växande underskott. Man brukar säga att helikopterpengar är det sista desperata som politikerna tar till innan systemet är slut.

Så tidningen Syre vill inte att DU ska få veta att detta handlar om ökad skuldsättning för om det inte handlade om det skulle du ju så klart få fråga.

Medborgarlönen är med andra ord ett sätt att skuldsätta alla som verkar i samhället och har ett personnummer.

Har någon frågat DIG om du vill bli mer skuldsatt? Har DU frågat Syre vad som är orsaken att de vill skuldsätta DIG?

QE existerar redan, det är vad Stefan Ingves och andra centralbankschefer refererar till när de pratar om ”verktyg” eller verktygslådan är tom. QE är centralbankernas sätt attfå ut pengar till banker och storföretag. Varför ska dessa företag få gåvor som DU säkerligen betalar in i framtiden?

Så kan vi reda ut skatt som är det som kommer betala för din medborgarlön. Ska vi då inte kalla skatt för vad det är? Skatt i ett system som bygger på ökad skuldsättning är inte det mer likt en amortering? Amortering betyder ungefär mot döden.
Så vill DU acceptera en gåva som du själv ska betala för för att gå mot din egen finansiella död?

Verkar inte det oerhört jävla korkat rent ut sagt?

Det enda som hindrar DIG från att börja prata om det som betyder mest för dig själv är faktiskt DU själv. Du accepterar att tidningar, organisationer och politiker nu lägger i sista växeln innan vi slår i kaklet för att du får en muta som du själv betalar än mer för.

Snälla tänk nu om du inte vill gå mot döden…din egen finansiella avrättning för snart ska du tvångsskuldsättas med medborgarlön…

#bankreform är grunden för att en medborgarlön ska fungera. Så om du tycker att helikopterpengar är av godo ta då för sjutton och verka för bankreform och inte diktatur.”//S.S.

18119264_10210987083887877_4527980142450619015_n

Annonser