Det har varit på samma sätt sedan länge…

 

2013 07 19

Vaknar till att mycket större processer inträffar allt snabbare nu. Till och med i morgonsoffan på SVT så tycks insikterna om verklighetens utseende tvinga sig allt närmare ytan och ljuset, vilket är ett tecken på att utvecklingen ligger långt före vad som de informationsbromsande medierna väljer att förmedla.

Det kreditbaserade systemets före detta industriella kärna Detroit, är nu utbränd och ansöker idag om konkursskydd.

Kina och Ryssland är nu medvetna om att trollkarlen från Oz är en mycket liten och ynklig figur, att israel bara är en skränande barnunge med syfte att skapa politiska förvecklingar och etablera rök, speglar och kulisser, det visste de redan.

Sveriges aktiva och engagerade deltagande i den petrodollarbaserade bankhegemonin, kommer nu alltmera att bli en krympande strypsnara runt vår nationella hals.

Det blir nu därför av allt större vikt och mer bråttom till att vi totalt gör oss av med hela den politiska adel som så totalt har förrått det svenska folket och som har medverkat till upprätthållandet av detta kreditbaserade system, vars ovillkorliga haveri nu accentueras i en ökande takt och omfattning.

De stora telekombolagens medverkande i spionaget för den kreditbaserade petrodollarhegemonins räkning kommer nu att bli ett mycket farligt svärd för Sverige, med allt från det tekniska med Ericssons system och växlar till Telias benägna vidlyftigheter i ekonomiska skam-manhang. Ett svek är inte sällan som ett svärd och det har två eggar.

God morgon alla.

Annonser