Ansvaret för polisiära frågor och säkerhetsfrågor i regeringen sedan 2014 det innehas av Anders Ygeman.
Han hade dessförinnan suttit i riksdagen i 8 år, varav de sista fyra åren som ordförande i riksdagens trafikutskott som hanterar just Transportstyrelsens och Trafikverkets frågor.

För att anpassa Transportstyrelsens upphandling av It-tjänster måste Trafikverket i sin tur ändra sin organisation.
Infrastrukturminister Anna Johansson utsåg ledamöter i styrelsen för Trafikverket för sex månader i taget när det var som mest kaotiskt. Under åren 2014 – 2016 hade Trafikverket tre olika styrelser.

It-ansvarig i regeringen var miljöpartisten Mehmet Kaplan som åkte till Turkiet 18 gånger under sin ministertid.

Att inte detta är riggat fullt ut är det därför helt enkelt inte möjligt att tro på.

Vi hör ofta att folk säger att de inte har något att dölja – så överlämnande av integritet och konstitutionella rättigheter till övervakningsstaten kan ju då inte vara en så stor fråga om det hjälper till att fånga en terrorist eller två.

Men med varje dag som passerar i RysslandGate-dramat så lär vi oss tydligt att denna ytliga befrielse är farlig för allt, eftersom spelet bara är en regisserad opinionsbildningsteater vars tak nu har blåst bort i USA. Att det alltså skulle vara betydligt värre i Sverige är kanske fortfarande inte någon väldigt väl utvecklad allmän tanke – men den kommer inom kort, var så säker…

Vi hänvisar därför här vidare som exempel till den inte exakt obetydliga häxjakt som har släppts av Anglzionisterna i Washington mot den legitimt valda presidenten i Förenta staterna, Donald J. Trump. Denna kampanj av lögner, läckor och Russofobi är organiserad av Obamas högsta nationella säkerhetsrådgivare, som flagrant missbrukade Washingtons övervakningsapparat för att misskreditera Trump och effektivt förklara Amerikas demokratiska process för vad den var. Så nu skall det alltså regisseras ett regeringsskifte här i Sverige för att upprätthålla förtroendet för att människor kan påverka sin situation i verkligheten. Att SD skulle angripa den Djupa Staten? Jorå serru…

Detta innebär att konstitutionella skydd och friheter systematiskt bryts ner, men inte bara för att skrämma, gripa eller låsa in medborgare enligt en standard för ett totalitärt modus operandi. Istället har det nu först hänt att hela den offentliga debatten i princip öppet har kapats av den Djupa Staten och deras partisaner och mediekamraters styrkor i mörkret, detta trots att ljuset från verkligheten är närmast bländande.

I National Security Agency (NSA) i USA finns till exempel ett dotterföretag som heter TAO (Targeted Access Operations) med en budget på flera miljarder och mer än 1000 anställda. De sistnämnda består främst av högt drivna civila och militära hackare, datornördar, underrättelseanalytiker, datortillverkare och mjukvaruutvecklare och elingenjörer – vars jobb är att göra exakt vad Ryssland anklagas för att göra.

Nämligen: För att hacka och elektroniskt infiltrera kommunikationen och verksamheten hos nästan alla regeringar på planeten, och framför allt de av underrättelsetjänstkollektivet utsedda fiender och motståndare som Ryssland och Iran.

Egentligen så säger TAO:s motto allt:

”Din data är vår data, din utrustning är vår utrustning när som helst, på vilken plats som helst, med alla juridiska medel.”

Så Sveriges roll i allt detta är antingen ingen alls, eller så är det nu alltså mycket mycket illa ställt för svenskt vidkommande i ljuset av verkligheten.

Infon som nu har läckt skall alltså användas av den Djupa Staten dels för att ge politiskt motiv för ett nyval och dels för att kunna destabilisera landet på ett mer trovärdigt sätt genom proxys.

20292277_1544866825578014_1981600480_n

Annonser