Nej systemet kommer inte att hålla, det måste och kommer att haverera på grund av sin egen inneboende funktion. Det är som ett ljus som till slut har brunnit ner, det blir mörkt. Det av människan skapade ljuset försvinner.

Nästa stora gnista av underhållning för dem som är lagda åt det hållet, kommer dock att vara eliternas ekonomiska implosion, eftersom fysikens styrande styrkor äntligen övervinner alla förvirringar och strategier som är skapade av de eliter som har regisserat detta spel med pengar. Systemets professionella observatörer tröttnar dock aldrig på att gnata om att regeringen inte kan få slut på pengar (eftersom de alltid kan skriva ut mer av dessa) men de kan helt säkert åtminstone förstöra det allmänt medvetna värdet av pengarna och därför förstöra det konsensusförtroende som tillåter det att fungera som pengar.

Detta är just vad som håller på att påbörjas i slutet av sommaren i USA, när regeringen återigen riskerar att gå tom på kontanter och kongressen finner sig fullständigt förlamad av partystämning för att adressera skuldproblemet som aktiverar eller inaktiverar ny upplåning. Diskussionerna kring vad detta egentligen är för någonting har redan börjat att sprida sig, till och med globalt. Eliten kan vara hemma från Hampton Roads och Marthas Vineyard då, men somrarna kan aldrig bli desamma för dem igen.

Förtroendet för betalningsmedlet har börjat att kollapsa eftersom det enbart bygger på en tro och inte en grundläggande mekaniskt långsiktigt hållbar funktion.

Den Djupa Staten i USA kan kanske ”vinna” sitt krig mot den nuvarande presidenten, men inte troligtvis, men den kommer definitivt inte att vinna något krig mot universums imperativ och sättet som uttrycker sig i den sanna värderingen av saker. Och när ögonblicket av förtydligande kommer – ögonblicket av kosmisk prisupptäckt – kommer de aningslösa eliterna verkligen och verkligen igen som Frankrike en gång, att oroa sig för värdet på deras huvuden.

Här i Sverige är det därför bråttom att arrangera det nyval som skall sätta SD i regeringsställning, vilket skall ingjuta hopp i världens mest vilseledda befolkning, om att SD kan styra universums lagar som alternativ till att det nuvarande systemet faktiskt inte är långsiktigt ekonomiskt funktionsdugligt.

Den moraliskt intellektuella skabbigheten i landet Sverige måste saneras precis som i USA och tunnorna med den sanerande ekluten står nu framrullade i form av verklighetens ankomst i det allmänna medvetandet.

20264572_10211895714763081_607275527155481549_n.jpg

Annonser