https://sv.wiktionary.org/wiki/etcetera

”Tröttsamt, ETC är vad det är och Hans Ormtungas bleka sken av försök till annat gör ingen skillnad. En charader som bara har möjlig chans att ta orörd intellektuell mark, titta så fånigt:

” Man kommer att se militärer på gatorna och helikoptrar i luften. Då ska man känna en stolthet och en trygghet, säger Jesper Tengroth, pressekreterare på Försvarsmakten. ”

– Idiot! Vilken någorlunda korrekt funtat individ kommer att uppleva känslan av trygghet när den passeras av stridsvagnar utanför hemmet?
Att vara stolt över att befinna sig i en krigszon är förbehållet dåren.
Intervjua en flykting för fan!

” Enligt Försvarsmakten finns det två syften med övningen. Dels ska stridskrafterna samordnas för att ”öka den gemensamma förmågan att möta ett angrepp mot Sverige”. Dels är övningen ”en viktig signal till vår omgivning att vi är beredda att försvara Sverige.”

– Idiot! Vilken part skulle med vilket motiv invadera Sverige för att erövra exakt vaddå, världens största bostadsbubbla, alla fattar att den spricker omgående och
att invasioner måste finansieras av banker och banker vill ha avkastning på sina investeringar. Punkt.

” Den före detta svenska utrikesministern och FN-diplomaten Hans Blix är mycket kritisk till det som han menar är en militarisering. ”
Smockan hänger i luften. Det skapar onödig oro och jag tycker att all upptrappning är betänklig. Man borde ägna sig åt nedtrappning i stället, säger han.! ”

– Självaste Hans Förtroendenasare Ormtunga Blix menar det, jahaja, så förfärligt intelligent slutsats, en militarisering som han menar är en militarisering, du är ett geni! Tänk att detta som du menar vara något det är, dessutom får publicitet som råkar verka exakt åt det håll som du vill insinuera dig vara emot.
Blix anställning behöver inte längre behöver gå indirekt via ETC, den skulle göra sig bättre om den låg direkt hos ETC:s ägare.

P.S klicka på länken och scrolla ner så ser du en artikel med rubriken:
” Fredsövning på Åland”
Ligger Åland i krig eller vad?”//P.F.

Krigsövningen Aurora 17 är den största i Sverige sedan kalla kriget. ”Man ska känna en stolthet och en trygghet” när man ser militärer på gatorna, menar Försvarsmakten.
etc.se
Annonser