Att den ryska ”inblandningen” i det amerikanska valet måste få konsekvenser har varje demokrat närmast skrikit lungorna ur sig för, men nu när det kommer visa sig vilka som ovillkorligen kommer att drabbas av konsekvenserna börjar tonläget bli ett annat. Att det är Donald Trump som driver på i detta och att det nu är ”konsekvensentusiasterna” som nära nog bromsar öppet, beskriver väl var i utvecklingen detta nu befinner sig.

” De nya sanktionerna i ekonomiska termer, bidrar inte avsevärt till de sanktioner som infördes 2014. De verkar avsedda att rikta sig mot de superrika ryssarnas personliga tillgångar – en djupt impopulär klass som fortfarande felaktigt kallas ”oligarker”, men dagarna av Deras makt i Ryssland är långt borta – och att hindra västerländska och då specifikt amerikanskt ””deltagande och investeringar i vissa av Rysslands industrier, framför allt i utvinningssektorn. ”

Russia has been targeted for alleged interference in the 2016 US presidential election, an allegation that Russia denies and which has not been backed by any…
theduran.com|Av Vladimir Pодзянко
Annonser