”Man kan ju alltid koppla in Sverige i detta via Ukraina – där vi alltså har tre hedersambassadörer – om inte annat, men varför egentligen?

Var det någon som missade Wallenbergs Saudiresa där handsekreterare Löfvén och några till fick följa med så Walle kunde verka utan att synas.”//G.C.

Av Ulf Sandberg

EN HJÄLTINNA – SOM SVENSKA FOLKET ALDRIG KOMMER ATT FÅ HÖRA TALAS OM…
Hennes namn är Dilyana Gaytandzhieva och hon är en bulgarisk journalist.
* Hennes stora gärning består i att – med risk för eget liv – lagt ett antal pusselbitar och slutgiltigt avslöjat – det som är världshistoriens utan konkurrens största illegala vapenhandel !
I hennes pussel kom det bulgariska bolaget Vazovski Machine Building Factory (VMZ) att stå i centrum – som tillverkare av vapnen som hamnade hos mördarna i Syrien.

TÄNK ER ETT GODSTÅG MED 700 (sjuhundra) fullastade vagnar – och ca. 1,5 km långt.
* Så mycket vapen och ammunition har illegalt förts in till de islamstiska salafist-wahhabistlegoknektarna och mördarna – som plågat Syriens folk i sex år !
* Denna vapenhandel är som sagt – utan konkurrens världshistoriens största illegala vapenhandel, och sammanlagt har den involverat sjutton (17) länder !

* JAG SKALL ERKÄNNA utan omsvep att jag hade svårt att ta in alla uppgifter, fakta och information i denna monstruösa handel – med målsättning att döda alla och envar som kämpat och kämpar för Syriens rätt att vara en självständig sekulär stat.

* DILYANA GAYTANDZHIEVA rapporterade från ”Slaget om Aleppo” – och var med när bl.a. ett antal saudiska officerare togs till fånga av Syriska armen vid återbefriandet av staden.

* Hon följde armén och var med och såg bl.a. de nio enorma vapenlager som då hittades. Dilyana såg på transportförsändelserna att vapenlådorna kom från hennes hemland – Bulgarien.

* Så började hon lägga det tidsödande pusslet om denna handel med vapen från Västerlandet till allehanda islamistiska terrorister i Syrien.

* VAPENHANDELN SKÖT FART i och med att väst gav klartecken till Muslimska Brödraskapet att rulla igång det som väst så älskvärt kallar – ”den Arabiska våren”.

* DET HAR VARIT KÄNT tack vare Maria Petkova’s undersökningar publicerade i Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) att mellan 2011 till 2014 hade CIA och SOCOM (Pentagon Special Operations Command) köpt vapen för ca 5 miljarder – från Bulgarien.
* Dessa vapenaffärer betalades av Saudi och Förenade Arabemiraten. Allt levererat via bolaget Saudi Arabian Cargo and Etihad Cargo.

* I TIDNINGEN JUTARNJI, utgiven i Zagreb avslöjade Krešimir Žabec att Kroatien levererat 230 ton vapen till ett värde av 65 miljoner.
De flögs till Turkiet från via ett jordaniskt bolag och hanterades av Qatar militärer.

* ORGANISATIONEN PKK kunde så berätta att Turkiets säkerhetstjänst MIT, hade chatrat specialtåg från Ukraina för transport till Syrien. Leveransen innehöll bl.a. över tusen Toyota Hilux – den populäraste pickupen hos de islamistiska mördarna. I princip alla foton med ditsatta kulsprutor på flaket är just Toyota Hilux.
* Affären betalades av Saudi och gick via bolaget Abdul Latif Jameel.

* QATAR KÖPTE AV UKRAINA det mest ultramoderna luftvärnssystemet på marknaden – Pechora-2D – och gav till islamisterna.
* Affären gjordes av det statliga ukrainska bolaget UkrOboronProm. Leveransen gjordes av det cypriotiska bolaget Blessway Ltd.

* VAPENMAGASINET JANE´S berättade att US Navy Military Sealift Command la två anbud 2015 för vapentransport från den rumänska hamnstaden Constanta till den jordanska hamnstaden Aqaba.
* Företaget Transatlantic Lines vann anbudet och vapnen skeppades i februari 2016 – precis när US signerat en av flera eldupphöravtal – som de konsekvent brutit.

* I ASIA NEWS rapporterades om att US-företaget Liberty Global Logisticsen öppnat en ny vapenleveranslinje.
Den gick mellan Livorno i Italien till Aqaba i Jordanien och Jeddah i Saudiarabien.
* Den användes mest för transport av tyngre stridsfordon till Syriens terrorister.

* DET SISTA VAPENKONTRAKTET UNDER OBAMA gick till Orbital ATK som öppnade en linje mellan Burgas i Bulgarien till Jeddah i Saudiarabien.
* Dessutom var det denna gång inte bara bulgarisk tillverkade vapen utan även tjeckiska, från Tatra Defense Industrial Ltd.

* ERIC SCHMITT är journalist på New York Times och han visade rätt tidigt att logistiken och själva systemet för vapen handeln hade skissats fram av general David Petraeus, bl.a. chef för CIA och en av Obama-Clintons gunstlingar.

* OPERATION TIMBER SYCAMORE – det är namnet på denna vapenhandel och miljardrullning.
Och som sagt general David Petraeus var spindeln i nätet.
Han utsågs år 2007 till general och har tjänstgjort på Haiti, Kuwait, Bosnien-Hercegovina, Irak, Afganistan.
Var CIA chef 2011-2012.
* Övergick till den privata sektorn och finansbolaget KKK – och fortsatte organisera vapenhandeln.

* DILYANA GAYTANDZHIEVA hittade i sitt pussel ytterligare en nyckelstat i vapenleveranslogistiken mot Syrien – nämligen Azerbadjan !
* I fokus står det statliga flygbolaget – Silk Way Airlines som åren 2015-2017 flugit minst 350 vapenleveranser till Syrien värda minst en miljard.
* Ännu mer uppseendeväckande är att de skedde efter att transporterna via Azerbadjans utrikesminister, klassats som ”diplomatflygningar” – och inte fått genomsökas.

* EN AV SILK WAY AIRLINES UPPBACKARE är US-Azerbaïdjan Chamber of Commerce, handelskammare.
* I dess nätverkland fanns och finns globalister och snälla farbröder som – Zbigniew Brzeziński, Dick Cheney och Henry Kissinger.

* DENNA VÄRLDSHISTORIENS STÖRSTA ILLEGALA VAPENHANDEL har inte kunnat pågå utan att alla involverade länder på något sätt, någonstans i sina statliga myndigheter – godkänt handeln !
Det går inte att göra affärer med vapen på detta sätt utan staters godkännande.

* SÅ PÅ OLIKA SÄTT HAR US STATE DEPARTMENT fått godkännande från följande stater – i Europa: Italien, Tyskland, Bulgarien, Ungern, Polen, Rumänien, Serbien, Slovakien, Tjeckien, Storbritannien.
* Övriga – Afganistan, Azerbadjan, Saudiarabien, Kongo, Förenade Arab Emiraten, Pakistan och Israel.
* Israel har stått som slutdestination på många av vapenleveranserna.

* SÅ ANKLAGAS SYRIEN OCH RYSSLAND för krigsförbrytelser.
* När varenda liten pinal av de 28.000 tonen i de 700 fullastade godsvagnarna – just är en krigsförbrytelse.

20429732_10155371333030482_2463258325856171165_n

Annonser