Utifrån vad som rimligtvis kan antas vara uppriktigt uttryckt av Rex Tillerson att han och Donald Trump är emot sanktionerna mot Ryssland och att det stora problemet utgörs av den Djupa Staten, så kan det ju inte tänkas vara annat än så att detta möte blir banbrytande ur fler än ett perspektiv.

Från i morse:

”Om vi lägger ihop att Kelly och Mattis inte har fått lämna USA samtidigt, med att Tillerson uttrycker att han tror att militären stödjer förbättrade relationer med Ryssland, så får vi en ekvation som beskriver att presidenten och utrikesministern nu inte kan driva en utrikespolitik som till fullo backas upp av egna reguljära militära enheter och att det finns en okänd ytterligare faktor i ekvationen – den Djupa Staten.

Detta är alltså ett sätt att få människor att tänka efter och börja bryta sin egen formatering.

Nu kommer utrensningen uppenbarligen att börja!

”Den politik som vi för är dikterad av USA: s president, som valdes av det amerikanska folket. Så vi arbetar på uppdrag av det amerikanska folket som valt denna president att utföra sin utrikespolitik …

Har jag stött på några människor på vägen som inte ville göra det, inte kunde göra det? Ja. Och vi har gett dem tillåtelse att göra något annat.””

It will be the first such meeting since the US Congress voted in favour of sanctions against Russia.
theduran.com|Av Adam Garrie
Annonser