2016 08 08

Dwight D. Eisenhower var en femstjärnig general som ansvarade för Normandie invasionen och en populär två perioders president i USA. Idag skulle han kallas för en ”konspirationsteoretiker.”

Skulle Ike utfärda sin varning från Vita huset i dag, skulle konservativa republikaner som Senatorerna Lindsey Graham (R-SC) och Marco Rubio (R-FL) skrika på Ike för att ifrågasätta motiven hos ”den patriotiska industri som skyddar amerikansk frihet . ”
Neokonservativa som William Kristol skulle kräva att få veta varför president Eisenhower skulle utfärda varningar om USA:s eget militär-industriella komplex istället för en varning om hot som den Ryska militären eller terrorismen.

De presstituterade medierna skulle antyda att Ike blivit lite senil på sin ålderdom, en taktik de presstituerade använde mot president Reagan,när han kämpade för att avsluta stagflationen och det kalla kriget.

Den 17 Januari 1961, när Eisenhower utfärdat sin varning i sitt avskedstal till det amerikanska folket, var det redan för sent. Kalla Krigarna hade redan satt sina krokar i de amerikanska skattebetalarna 15 år efter utgången av andra världskriget, och det militär- industriella komplexet hade ersatt ”mamma och äppelpaj” som det mest vördade och befästa amerikanska intresset. Dulles bröderna drev utrikesdepartementet och CIA och störtade regeringar efter behag i parti och minut. ( Läs Bröderna – de var kraftigt alltså sammankopplade med Wallenbergbröderna )

Det militär-industriella komplexet hade lärt sig att oberoende av protesterna från högt uppsatta officerare, utan kostnad -överskridande, oavsett hur flagranta de var, gick förbi onoterade. Rustningsindustrin och militärbaser spreds över hela USA och de länder där det militärindustriella komplexet huserade och utgjorde viktiga faktorer för varje politiker, senator och många kongressdistrikt. Ordförandena i representanthuset och senatens militära anslagskommittéer och väpnade kommittétjänster var redan beroende av kampanjbidrag från det militär-industriella komplexet och förlorade jobb om de förlorade ett val. Argumentet för industrijobben är det mest utnötta i svensk industriell historia.
Det kalla kriget var ett lönsamt företag som tjänat många, och det är därför det varade så länge.

Det var aldrig något hot från Röda armén om att invadera Europa. Stalin förklarade ”socialism i ett land” och rensade sitt kommunistiska parti från trotskistiska judiska element som predikade världsrevolutionen – allt för att bibehålla en underliggande långtidsverkande polarisering. Ett optimum skulle ha nåtts, förutom att för första gången någonsin såg det militär-industriella komplexet att det kunde hålla krigsverksamheten igång i årtionden och kanske för alltid.

George F. Kennan förutspådde att om Sovjetunionen ”sjunker i morgon under vatten i havet”, skulle en annan motståndare behöva uppfinnas. ”Allt annat skulle vara en oacceptabel chock för den amerikanska ekonomin.”

När Sovjetunionen sedan kollapsade (s) på grund av Anglozionistisk girighet, 1991 kom det ”sovjetiska hotet” att ersättas med det ”muslimska hotet” och ”kriget mot terrorismen” som tog över från det kalla kriget. Trots en rad false flag attacker och varningar om ett ”krig på trettio år ” blev några tusen lätt beväpnade jihadister en otillräcklig ersättning för Sovjetunionen och dess tusentals kärn – ICBMs. Det blev en obekväm föreställningen att ”världens enda supermakt” inte kunde förfoga över några terrorister.

Så vi är tillbaka till det kalla kriget med Ryssland. Propagandan är snabb och rasande. ”Putin är den nya Hitler.” ”Ryssland invaderade Ukraina.” Ryssland är på väg att invadera Baltikum och Polen. ”” Putin är en korrupt multi- miljardär. ”” Putin tar till alla knep för att återskapa Sovjetunionen. ”Dessa anklagelser blir rubriker trots USA: s militära utgifter uppenbarligen är ett dussin eller flera gånger högre än ryska militära utgifter och den ryska regeringen uttrycker inga hegemoniska strävanden.

Eisenhowers efterträdare, John F. Kennedy, insåg att det militära säkerhetskomplexet var ett hot, men han underskattade hotet och betalade för det med sitt liv när han stod upp mot det militära säkerhetskomplexets bakomliggande finansiella intressen.

Konspirationer är verkliga. Det finns många fler av dem än människor är medvetna om. Många statliga konspirationer är starkt dokumenterade av regeringarna själva med de officiella dokumentation som visar de konspirationer öppet tillgängliga för allmänheten. Bara googla, exempelvis Operation Gladio eller Northwoods Project. Ensamma, är dessa konspirationer tillräckliga för att straffa de okunniga västerländska folk som går omkring och säger, ”vår regering skulle aldrig döda sitt eget folk.” Det är så naivt tänkt att det är fullkomligt häpnadsväckande, faktiskt.

False flag attacker används alltid av regeringar för att driva hemliga agendor som de inte kan erkänna offentligt. Om president George W. Bush och vicepresident Dick Cheney hade sagt: ”Vi kommer att angripa Irak och ett halvt dussin andra länder för att utöva hegemoni över Mellanöstern, stjäla deras olja, och bana väg för Israel att stjäla hela Västbanken Palestina, avleda skattebetalarnas resurser från tjäna amerikanska folket till fickorna på bankernas rustningsindustri och spilla blod allas föräldrar , makar, barn och syskon, ” skulle även de amerikanska fårskallarna ha motstått.

Istället, efter det berömda rådet från Hitlers främsta propagandist, sade de: ”Vårt land har attackerats!”

Samma sak som de säger överallt där terroristhotet uppges föreligga.
13906724_10208574609737531_2082123161278805357_n

Annonser