2016 08 08

På tal om logisk oförmåga och socialpsykologisk permafrost här i den kalla Nord.

John D. Rockefeller gjorde en gång i tiden ett stort medialt bravurnummer av att dela ut 10 cents mynt till tiggare för att genom detta påvisa sin stora filantropiska läggning och Judith Rudin som nu är ordförande för Rockefeller foundation, hon förefaller ha ondskan så att säga med sig i blodet…han kallades alltså sedan för filantrop, ett ord som lät så fint och märkvärdigt att många människor nästan tappade andan.

Hur som helst, i Mars 1933 (31/3), ” Amerikansk Judiska Kommittén,” då kontrollerad av Warburgs, och ”B’nai B’rith,” och i hög grad påverkad av Sulzbergers (”New York Times”), utgav en formell, officiell judisk skrift ifrån dessa två organisationer, till efterrättelse ” Att inga amerikanska judar skall bojkotta Tyskland och i någon mån eller omfattning vara eller verka uppviglande, och man aviserade vidare att inga mer judiska massmöten får hållas, eller liknande former av sinnesrörelseskapande åtgärder komma att anställas.”

Amerikansk Judiska Kommittén och B’nai B’rith (moderorganisation till ”Anti-Defamations Förbundet”) fortsatte med denna hårdnackade, no-attack-on-Hitler inställning genom hela 1930-talet, detta var alltså under samma tid där många Judar och andra anti-fascister kämpade för sina liv.

Detta därför avgörande beteende, beskrivet i ovan förklarar någonting av det förhållande som Bush familjen har till Amerikanska Judiska och Sionistiska ledare. Några av dem som samarbetade nära med Bush familjen och som spelade en otäck roll i dramat om Nazismen som kuliss för att kunna bedriva plundring av godtrogna människor.

Ernst Rudin, den ledande rasbiolog som finansierades av Rockefeller Foundation, var en del i detta drama som ännu idag pågår långt över medvetandet hos allmänheten och han sade så här 1934:

”Staten måste placera det mesta av vad modern medicin betyder i betjäningen av kunskapen om rashygien. De individer som är fysiskt och mentalt sjukliga och ovärdiga får inte förevigas i sina kroppsliga lidanden genom av alstrade barn. Förhindrande av förmåga och tillfälle till detta alstrande på delar av fysiskt urartade och mentalt sjuka, över en period av bara 600 år, skulle befria mänskligheten från en omätlig olycka.”

In the run-up to World War II, sympathizers of the Third Reich rallied in New York — surrounded by thousands of protesters.
mashable.com
Annonser