Då försöker vi ur ett annat perspektiv:

Vad är det som Rex Tillerson säger nedan?

Att Rex Tillerson och Donald Trumps främsta motståndare finns i amerikanska utrikesdepartementet, Pentagon och inom underrättelsetjänstkollektivet, det (som vi skrev om för några dagar sedan) är ingen fråga som behöver utvecklas och ja, Donald Trump vet om detta!

Donald Trump vet dessutom att den Rysk – Kinesiska strategiska planeringshorisonten är mycket djup och han vet dessutom om att både Kreml och Peking är medvetna om både det amerikanska interna, samt det egna problemet med den Djupa Staten!

Så att Tillerson och Trump spelar ”Good Cop / Bad Cop” för att få med den Djupa Staten på vagnen blir alltmer uppenbart.
Att Kina kommer att utlösa finansiella insatser mot dollarvalutan är nu långt mer än sannolikt och väntar bara på det rätta politiska anslaget – vilket alltså kommer nu!

Rex Tillerson:
”Den politik som vi för är dikterad av USA: s president, som valdes av det amerikanska folket. Så vi arbetar på uppdrag av det amerikanska folket som valt denna president att utföra sin utrikespolitik …

Har jag stött på några människor på vägen som inte ville göra det, inte kunde göra det? Ja. Och vi har gett dem tillåtelse att göra något annat.””

Donald Trump’s quip that he should thank Russian President Vladimir Putin for expelling diplomats because of the payroll savings has prompted a lot of…
rt.com