..men annat har nu kommit till och det kommer nu mer, mycket mer.

 • Det förefaller ju vara nästan lite eljest att tro att jag numera skulle resonera ur någon form av skademinimeringsperspektiv för eget vidkommande, för att inte säga att det förefaller vara närmast direkt skrattretande. Vad som kommer efteråt återstår naturligtvis som alltid att se. Detta går naturligtvis ut på, att eftersom det inte finns någon förlikningsvilja, så är det dom som gäller mot PBI personen.
 •  I anledning av den återupptagna förundersökningen från EBM så blev det tydligen så att EBM även fick fel i sin motvilja till att lämna ut beslutsgrunderna till nedläggningsbeslutet…
 • Kammarrätten angående EBM

Särskilt bör man i detta notera hur EBM på den fjärde sidan tycks ha flyttat tillbaka från sin adress i landet mellan fantasi och verklighet (Molom) http://sv.wikipedia.org/wiki/Molom, dit man ombeds skicka överklaganden till den mera allmänt bekanta adressen i Stockholm…

 • I Moloms skogar bor det många vilda djur, men tid biter inte sällan lika bra som några långa knivar. EBM må ha glömt sin roll i samhället, men de har nu påmints om sitt eget ansvar och har därför också åter inlett sin nedlagda förundersökning i saken.
 • Till lika visso kommer nu mycket att hamna mellan någonting hårt och en vägg och så länge viljan till rättfärdighet saknas kommer trycket att öka ty det finns bara människor och det finns bara beteenden.
 • I Molom bor det också många underliga djur och gatorna är långa, det är dock inte så helt säkert att myndigheter i verkligheten skall leva i landet mellan fantasi och verklighet, kanske påverkar detta myndigheters trovärdighet hos allmänheten och kanske kanske kommer verkligheten på besök oväntat som nu 😉 Eller så gäller väl inte den aritmetiska grunden för det finansiella systemet :-)Men då kunde ju också å andra sidan Münschausen flyga genom att lyfta sig själv i håret och många många saker måste omvärderas ur verklighetens perspektiv. Så det är ju faktiskt en rätt kul situation, för att inte säga lite makabert, att det blev just jag som hamnade där jag hamnade i detta!
 • Nu börjar en ny vecka och nu drar det ihop på allvar på och till allvar så här ser hyresvärden på saken.

img-513170106-0001

 • Konstaterar glatt det stora politiska gensvaret och uppvisade viljan att ta tag i korruption och systemiska missförhållande kring Stockholms krogvärld i allmänhet och gällande Rose Bar och Robert Hållstrand i synnerhet.Jag kan därvid konstatera att om all denna engagerade politiska kraft inte förmår att enkelt hantera denna systemiska fråga som är sakligt klar, så finns det mycket stor anledning att hysa oro inför framtiden med anledning av de prövningar, av betydligt mera betydande omfattning, som samhället kommer att ställas inför.Jag är dock hyfsat övertygad om att dumheten kommer att förlora både i stort och smått, samt även nu på kort och lång sikt.

  för 16 minuter sedan
  Annie Lööf
  Hej Annie, Som rikets främsta dam för upprätthållande av näringar så tänkte jag be dig om en tjänst i samhällets tecken, där systemet uppenbarligen har sina brister. Gällande Rose Bar på Hamngatan
 • för ungefär en timme sedan
  Roger Mogert
  Ja de avvaktar Förvaltningen som avvaktar EBM som avvaktar en förhandling som Hållstrand påstår pågår, men det gör den inte alls som du ser enligt den bifogade inlagan till tingsrätten.
 • för ungefär en timme sedan
  Kent Persson
  Hej Kent, Gällande Rose Bar på Hamngatan i Stockholm, alltså mitt i ”kulturen”. Känner du några som sitter i nämnden för Stockholm utskänkningen? som exempelvis dessa, Ordföranden: Marie Ljungberg S
 • för ungefär en timme sedan
  Lena Adelsohn Liljeroth
  Hej Lena, Gällande Rose Bar på Hamngatan i Stockholm, alltså mitt i ”kulturen”.
 • för ungefär en timme sedan
  Ulf Adelsohn
 • för 2 timmar sedan
  Jannis Balidis
 • för 2 timmar sedan
  Christer G Wennerholm
 • för 2 timmar sedan
  Dag Larsson
  Hej Dag,
 • för 2 timmar sedan
  Sedat Dogru
  Mycket tacksam för hjälp med detta! 🙂
 • för 2 timmar sedan
  Anna Maria Corazza Bildt
 • för 2 timmar sedan
  Marita Ulvskog
 • för 2 timmar sedan
  Karl-Petter Thorwaldsson
 • för 2 timmar sedan
  Urban Ahlin
 • för 2 timmar sedan
  Morgan Johansson
 • för 2 timmar sedan
  Robert Noord
 • för 2 timmar sedan
  Elisabeth Brandt Ygeman
 • för 3 timmar sedan
  Anders Ygeman

Plus en rejäl skock med andra politiker av liknande kaliber.

Inför mötet med EBM så kan väl situationen sägas vara till allt betydande oförändrad, vilket i sin tur nu därför kan ses som ett tecken på att Jörgen Berglund – Tomaso Perra anser att Robert Hållstrand inte går att rädda och att man nu har beslutat sig för skademinimering. Beslutet förefaller dock något lite kontraproduktivt till sin inriktning, detta eftersom beslutet samtidigt ovillkorligen leder ökade insatser från min sida för att åstadkomma just det omvända i fallande ordning, vilket naturligtvis EBM hela tiden har varit vid medvetande om, dummare är de ju inte.

Nu är dock den samfällda uppfattningen att ingen mer vilja till förhandling föreligger i saken från Berglund / Perra, tiden för genmälen till tingsrätten saknar därför betydelse i detta.

Den politiska upptrappningen i saken kommer därför inte osannolikt få konsekvenser av en omfattning som kommer som en överraskning på något håll och då menar jag inte främst EBM:s överraskning över det politiska engagemanget i situationen.

Detta kommer naturligtvis därför att med samma fysikaliska ovillkorlighet, som det rullar dithän som det lutar, att växa i en omfattning som motsvarar de politiska insatserna i saken, så jag påstår därför att den politiska signifikansen nu växer exponentiellt mot tiden. 😉

Jag konstaterar väl närmast lite avmätt att också EBM nu uppenbarligen inte med bästa vilja i världen nu kan sägas sakna intresse i saken och att detta uppvisade intresse sannolikt inte har minskat av att saken inte har fått någon affärsmässigt samverkande lösning.

FOYEN/Backman i detta
Finns det något särskilt skäl till att Robert Hållstrand Ijög under lång tid genom att åtminstone inför mig ange att det var RSI Nattldubb AB som fick erbjudandet av AP Fastigheter/Vasakronan att i någon form träde in i hyresförhållandet.

En annan fråga av visst allmänt intresse för min del för den fortsatta hanteringen är följande. Utifrån Robert Hålistrands totala tystnad om aktieöverlåtelse av samtliga aktier i Texmati Merkantila AB vid ett antal sammanträden med undertecknad före våren 2010, undrar jag om Robert Hålistrand uppträdde utifrån generalfullmakt eller annan fullmakt för Texmati Merkantila AB. Som du säkert känner till tecknade Robert Hålistrand återkommande firman bland annat ett stort antal konkursanmaningar som finns i min akt daterade t.o.m. mars 2010.

För min del är det och har varit helt uppenbart, att hyresförhållande och därtill hörande hyreskontrakt för verksamhetslokalen ingick i överlåtelsen till dåvarande RH Nattklubb i början av mars 2008.

I nedan skall man särskilt notera cc till Carlsberg 🙂

scanner@gronbergadvokat.se_20110222_114636

Annonser

4 thoughts on “..men annat har nu kommit till och det kommer nu mer, mycket mer.”

 1. Bertil Ingerlund eller inte.. skriver:

  Frans Lugmair Dom kommer att förlora och förlora stort och både bli till att visas upp på bild med mycket negativa rubriker i pressen i och ev skaka galler på någon inte så trevlig FÄNGELSEANSTALT! Glöm för guds skull INTE Herr Phillipson Jr! Pressen kommer ÄLSKA ”Kungens kompis SON dömd till fängelse för grov ekonomiskbrottslighet i samröre med maffian”. Varför betalar dom bara inte och besparar sig detta kommande gatlopp? Tror dom verkligen att dom ska komma undan med detta ograverade? Låt oss nu se och ha förtröstan i Moder Svea som Rättsstat. Ska bli et sant nöje att hjälpa till at sprida deta till media genom mina mycket goda och personliga kontakter om dom inte betalar!
  för 3 timmar sedan · Gilla · 2

  Frans Lugmair Det finns ett helt nätverk i bekantskapskretsen med kontakter inom tiidningar och TV. Dom bara ber om om det…….om dom inte gör rät för sig! Dom sätter HELA sitt krog imperium på spel…. Tomaso PERAS krogimperium

  • Bertil Ingerlund skriver:

   Bertil Ingerlund skriver kränkade skrift i Carl Norbergs ärende.

   Bertil Ingerlund eller inte.. skriver:
   november 14, 2011 kl. 1:45 f m
   ***********************************************

   Kommentarer till den som skrivet Bertil Ingerlund skriver eller inte skriver.

   Undertecknad bestrider helt denna kommentar med innehåll.
   Jag har inte skrivit detta vem det nu är så kräver jag att den träder fram
   vilken det nu är och lämnar en dementi.
   För det ändra så skulle jag aldrig uttrycka mig så som det är gjort.
   Innehållet tycker jag är kränkande.
   Sen hoppas jag att du Carl får klart ,med dina krav som du gått till Domstol
   med.
   Skriv gärna hur långt ärendet kommit.

   Så skriv den som vill men underteckna med Edert namn.

   MVH
   Bertil Ingerlund
   kundservice@teledekalen.se

 2. carlnorberg skriver:

  Så har man sett på om det inte har dykt upp en och annan ekobrottsåklagare som har små underhandskontakter med konkursförvaltningarna, jag undrar vad de pratar om då när dessa småsamtal äger rum, det är väl aldrig så att det sker uppgörelser för att tillämpliga lagrum skall kunna komma att tillämpas för att åstadkomma önskade effekter, istället för att kontrollera efterlevnaden av befintliga lagar och lagförandet av olika förbrytelser i detta? Det skulle ju i så falla vara ett demokratiskt haveri för samhället genom rättsväsendet, av så monumentala dimensioner att begreppet land skall på lag byggas blir så intellektuellt ohederligt att hela rättsväsendet borde buras in omgående

 3. Bertil Ingerlund skriver:

  Det kan bli som den tid då det fanns Telegram.
  -En Advokat hade en mål i Göteborg åt en klient i Stockholm.
  -När rättegången var över, skickade Advokaten ett Telegram
  till sin klient och skrev.

  ”RÄTTVISAN HAR SEGRAT”.
  varvid Avokaten fick ett Telegram tillbaka från sin klient.
  där det stod-
  ”ÖVERKLAGA GENAST”

  Mvh
  Bertil Ingerlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s